PRIMEUR! VOORPROEF SCHIM: EERSTE DRIE HOOFDSTUKKEN

admin

“Een zeer psychedelische thriller!” – Rob Steijger (www.fzeven.nl)

Het zijn bijzonder nare tijden, en we moeten er samen doorheen, dus laten wij dat samen doen! Ik hoop dat jij en je gezin gezond en veilig zijn. Om het thuisblijven wat comfortabeler én leuker te maken, heb ik een leuke verrassing voor je! Want ik hoop dat jij in deze stressvolle periode goed voor jezelf zorgt en af en toe tijd voor jezelf vrijmaakt en je geest meeneemt op avontuur.

Misschien kan ik je daar bij helpen…

Zo is er bijvoorbeeld mijn minithriller GEVANGEN voor de Hebban thriller tiendaagse-special! gratis te lezen – ook zal ik proberen meer gratis verhalen te delen.

Primeur: voorproefje SCHIM

Dan de leuke verrassing! Iets dat je zeker kunt gebruiken, toch? Daarom exclusief voor al mijn trouwe lezers…

de primeur…

de éérste DRIE hoofdstukken van SCHIM, nu al te lezen!

Ik wens je veel leesplezier toe. Laat me vooral weten dat jij ervan vond 🙂

Groetjes,
Lydia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoi, ik ben Lydia van Houten, schrijver van spannende boeken. ​Ik heb inmiddels duizenden mensen blij gemaakt met mijn boeken. ​Er zijn ondertussen meer dan 10.000 exemplaren van mijn boeken verkocht en er werden 49.841 exemplaren uitgeleend via de Nederlandse bibliotheken. Fantastisch dat mijn verhalen zoveel mensen plezier geven!

Wil jij ook genieten van SCHIM, RUIS, PROOI, of  HET VERVLOEKTE HUIS, ook de andere titels kun je gesigneerd in huis krijgen. Een superleuk cadeau, ook aan jezelf 😉

Wil jij als eerste mijn nieuwe boek ontvangen? en kun jij ook niet wachten tot juni, bestel dan direct je persoonlijk gesigneerde exemplaar. Je ontvangt dan niet alleen een week voor de verschijningsdatum het boek, maar ook nog eens ontvang je een boekenlegger met gelimiteerde oplage…

PS. Je ontvangt mijn boek één week voor de verschijningsdatum, zodat jij SCHIM als eerste kunt lezen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nu verkrijgbaar: Schim

Een zenuwslopende zoektocht naar de gruwelijke waarheid. De 33-jarige uitgerangeerde acteur Mason Robins leidt een onzeker bestaan in Manhattan. Dankzij herhaaldelijke afwijzingen ontwikkelt hij geld,- relatie- en slaapproblemen. ’s Nachts doodt Mason de tijd met het lezen van zelfhulpboeken. Nadat hij de bestseller van zelfverklaarde goeroe Naguru Aznahabi leest, komt […]