***** WIE JARIG IS TRAKTEERT! *****

Ben jij fan van mijn boeken? Dan heb ik een super leuke winactie voor je. Wil jij SCHIM winnen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en win!

Met mijn nieuwsbrief krijg je tweewekelijks boekennieuws in je mailbox. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe, (win)acties, nieuwe boeken en nieuwe artikelen. Onder alle nieuwe inschrijvingen verloot ik het een exemplaar van SCHIM. 

Wat moet je doen?

*Het exemplaar wordt juni 2020 verzonden aan winnaar. De winnaar wordt bekendgemaakt op deze actiepagina!

  1. Door deel te nemen aan deze actie geef je www.lydiavanhouten.nl toestemming om jouw naam te gebruiken op deze actiepagina. Persoonsgegevens worden verwerkt conform privacy statement. Lees de gebruikersvoorwaarden, privacy policy en kennisgeving persoonsgegevens.

Ja, ik ontvang graag de twee-wekelijkse nieuwsbrief*

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden, privacy policy en kennisgeving persoonsgegevens *